Randwyck

Bedrijventerrein Randwyck-Zuid 1
Dit terrein is ontwikkeld voor de vestiging van bovenregionale bedrijvigheid in de sectoren logistiek, kleinere productie-eenheden en groothandel (milieucategorieën 1,2,3). Een deel van het terrein is gereserveerd voor de vestiging van autogaragebedrijven en hieraan gerelateerde bedrijvigheid. Momenteel wordt onderzocht in hoeverre een upgrade van het Autoparc Randwijck tot de mogelijkheden behoort. Dit is mede ingegeven door grote vraag aan vestigingslocaties voor deze branche, waaraan sinds langere tijd niet tegemoet kon worden gekomen.

Bedrijventerrein Randwyck-Zuid 2
Dit terrein is bedoeld voor kleinere productie-eenheden, groothandel en logistiek.
Op het terrein zijn geen gemeentelijke eigendommen meer aanwezig. Wel zijn via de particuliere markt terreinen en bedrijfsobjecten beschikbaar

Economische structuur: productie, groothandel, logistiek, autogarages en aanverwante handel. Vanwege de ligging bij de A2 is de bereikbaarheid goed vanuit het noorden, matig vanuit het zuiden. Groene uitstraling, leegstand blijft beperkt, vastgoedkwaliteit van redelijk tot goed en prima. De terreinen ogen overzichtelijk, zijn goed ingedeeld, parkeren op eigen terrein, kavels kunnen intensiever benut worden (ruimtegebruik kan beter), uitbreidingsmogelijkheden beperkt.

Wat te doen in geval van een calamiteit?
Download onze incidentenkaart en verspreid deze binnen uw bedrijf:
Incidentenkaart Randwyck NL*
Incidentenkaart Randwyck EN*
*Voor de originele incidentenkaart van Randwyck in PDF, stuur ons een mail (bestand is te groot).

Bestuur bedrijvenvereniging Samenwerkende Ondernemingen Randwyck (SOR):
Roger Gorissen (MTB), penningmeester
Anja Essers (Carwash Maastricht), bestuurslid
Sven Wiertz (MECC), bestuurslid


Parkmanager Maastricht

Veronique Hermes-Plusjé
+31 6 82684912
hermes@lwv.nl