Activiteiten

Parkmanagement BV is hét kenniscentrum op het gebied van parkmanagement in Nederland. Ondernemersverenigingen, overheden en alle andere geïnteresseerden zijn bij ons aan het juiste adres.

Er is nauwelijks of geen sprake van het kunnen benutten van opgedane kennis en ervaring, van doorontwikkeling naar integrale kwaliteitsverbetering of van mogelijkheden naar opschaling als het succes van projecten dat vraagt. Nergens anders in Nederland wordt parkmanagement opgezet en uitgevoerd zoals dat in Limburg het geval is. Meestal zijn het oud ondernemers of ZZP-ers die de rol van parkmanager voor een specifiek bedrijventerrein op zich nemen.

Uniek in Limburg is tevens de samenwerking tussen LWV en de Provincie Limburg met betrekking tot parkmanagement en duurzaamheidsprojecten en de afstemming met de ondernemers via Parkmanagement BV.

Onze dienstverlening is maatwerk. Immers, parkmanagement is een geheel nieuwe tak van sport, die naadloos moet aansluiten op de manier waarop bedrijven in een regio c.q. een bedrijventerrein reeds samenwerken. Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Advisering
  • Uitvoering van parkmanagement
  • Projectmanagement