Over ons

Parkmanagement BV is een 100% dochter van de LWV en hét kenniscentrum op het gebied van parkmanagement in Nederland. Parkmanagement richt zich op het verbeteren van de integrale kwaliteit op bedrijventerreinen waarbij het verbeteren van de samenwerking tussen bedrijven onderling en de overheden centraal staat. Tevens leidt Parkmanagement een aantal strategische projecten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De parkmanager zorgt ervoor dat het bedrijvenpark representatief onderhouden wordt en dat er een veilige werkomgeving ontstaat die goed bereikbaar is. Als aanspreekpunt voor de ondernemers is de parkmanager het middelpunt op het bedrijvenpark. De parkmanager treedt pro-actief op, informeert ondernemers regelmatig middels mailings en nieuwsbrieven en organiseert samen met de bedrijvenvereniging, ondernemers en overheid bedrijvenbijeenkomsten.

Naast voorgaande organiseert de parkmanager een collectief inkooppakket waarmee de leden van het Parkmanagement hun voordeel kunnen doen. Elke opdrachtgever heeft zijn vaste account parkmanager. Daarnaast werken alle parkmanagers ook flexibel, op projectbasis voor andere stichtingen, als gevolg waarvan onze medewerkers zich kunnen specialiseren en onze efficiency verhoogd wordt. Bovendien zorgt deze constructie ervoor dat stichtingen niet van één parkmanager afhankelijk worden. Een ander bijkomend voordeel is dat er, daar waar wenselijk, schaalgrootte kan worden gecreëerd, door projecten over de stichtingen heen aan elkaar te koppelen. Parkmanagement BV is in haar omvang, kennis en ervaring, werkwijze en relatie met de LWV uniek in haar soort.

Benieuwd naar wat Parkmanagement BV allemaal doet? In april 2021 is Sonja Demandt, oud-directeur van Parkmanagement BV, door RTL 4 gefilmd voor het televisieprogramma ‘Onderweg naar de Regio’.