AED

Veiligheid op de bedrijventerreinen is een prioriteit voor Parkmanagement BV. Alle terreinen zijn dan ook voorzien van een KVO-keurmerk. Om de veiligheid van de personen werkzaam op de aangesloten bedrijventerreinen nog beter te kunnen waarborgen, heeft Parkmanagement BV besloten een AED-kaart per bedrijventerrein te laten opstellen.  Het snel inzetten van een AED en starten met reanimeren voordat de ambulance ter plaatste is maakt wekelijks het verschil tussen leven en dood voor tientallen mensen in Nederland.

Wat is een AED?
Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Iedereen mag een AED gebruiken. Het apparaat geeft zelf de benodigde instructies.

Wij adviseren alle ondernemers, zeker als je zelf als ondernemer geen AED beschikbaar hebt, de informatie op de AED kaart met de medewerkers te delen, zodat iedereen op de hoogte is van waar de dichtstbijzijnde AED zich bevindt.