Samenwerking met onderwijs

Op diverse bedrijventerreinen wordt er actief samengewerkt met diverse onderwijsinstellingen. Zo komen studenten tijdens hun studie in contact met het bedrijfsleven, leren de lokale bedrijven kennen en vinden er vaak ook stageplekken. De studenten krijgen de mogelijkheid om tijdens de studie aan de slag te gaan met actuele uitdagingen op de bedrijventerreinen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere circulariteit, deeleconomie, groene energie, duurzaamheid en transport.

Leerwerkfabriek 
Productie- en montagekrachten zijn schaars. Er zijn steeds meer goede, gekwalificeerde krachten nodig die naast productietaken ook eerstelijns onderhoud en montage kunnen uitvoeren en sociaalvaardig en kwaliteits- en klantgericht zijn.
Medewerkers die in staat en bereid zijn om in een team samen te werken en zich willen blijven ontwikkelen waarbij doorstroom naar Operator A/B tot de opties behoort.

Parkmanagement BV realiseert collectieve samenwerkingen om een optimale en duurzame continue in-en doorstroom van gekwalificeerde en gecertificeerde vakmensen voor de deelnemende bedrijven te faciliteren. Dit door het aanbieden en uitvoeren van collectieve scholing- en certificering. Ook het faciliteren en realiseren van de noodzakelijke, erkende praktijkleerplekken en BPV-begeleiding in het eigen of collega-bedrijf is onderdeel van het collectief.