Bedrijventerrein Willem Alexander

In 2019 staat het leveren van een grotere bijdrage aan Duurzaamheid en Circulaire economie centraal voor het bedrijventerrein BIZ Willem Alexander. Hiervoor is een onderzoek uitgevoerd naar het Duurzame en Circulaire karakter van het bedrijventerrein.
Dit is vertaald in een Infographic welk goed inzicht geeft hoe we op weg zijn om één van de meest circulaire bestaande bedrijventerreinen van Nederland te worden. Klik hier voor de infographic (versie mei 2021).
Bedrijventerrein Willem Alexander is grotendeels opgebouwd uit bedrijven waarvan zowel product als proces meer dan gemiddeld bijdragen aan de ontwikkeling van de opkomende circulaire economie.
Het duurzaamheidgehalte is afgelopen jaren steeds verder gegroeid en wij hebben de ambitie om komende jaren deze transitie onverminderd voort te zetten.

De dynamiek waarin organisaties opereren is vaak complex en de consequenties van ontwikkelingen zijn niet altijd te overzien.
Er zijn in dit kader dan ook 2 belangrijke en essentiële werkgroepen opgericht, Duurzaamheid & Circulariteit en Hoogwaterbescherming.

Wij zijn trots op het resultaat dat tot nu toe is bereikt. Hiermee onderscheidt bedrijventerrein Willem Alexander zich duidelijk van vele andere bedrijventerreinen in de regio, in Limburg en in Nederland. Voor de toekomst zijn wij vastberaden verder te verduurzamen.

 

Samenwerking We Are Roermond:
Ontdek hier meer over het bedrijventerrein Willem-Alexander

 

Bestuur BIZ/Bedrijvenvereniging Willem-Alexander:
Wouter Lap (Smurfit Kappa Roermond Papier), voorzitter
Frank van Iersel (DCO Van Iersel), bestuurslid
Hans Kirkels (Kirkels Bedrijfsauto’s), bestuurslid
Danny Quax (Besix), bestuurslid
Frank Kevenaar (Sif Group BV), bestuurslid
Willem Bakker (Kalle & Bakker), bestuurslid

 


Parkmanager Midden-Limburg

Stephanie Voncken
+31 6 51197916
voncken@pm.lwv.nl