30.06.21 Gefeliciteerd ondernemers Roerstreek! Een VEILIG en MOOI resultaat!

30 June 2021

Gefeliciteerd ondernemers Roerstreek ! Een VEILIG en MOOI resultaat !
In 2020 zeer weinig schades uitbetaald op het terrein!

De collectieve beveiliging van Interpolis bevestigt dat er op het terrein Roerstreek relatief weinig vandalisme, inbraak of brand heeft plaatsgevonden afgelopen jaar. Hier werken alle ondernemers, BIZ, politie, brandweer, handhaving en gemeente achter de schermen hard aan want ook op de terreinen en werkplekken moeten onze werknemers zich veilig voelen!

Het bedrijventerrein Roerstreek is al jaren collectief beveiligd via Interpolis. Dit zorgt voor minder kans op schade als gevolg van vandalisme, inbraak of brand met een mooie opsteker dat het BIZ Roerstreek de kans biedt in aanmerking te komen voor een resultaatparticipatie welke zij weer kan inzetten voor mooie initiatieven op het terrein!

Hoe is deze resultaatparticipatie berekent?
De verhouding tussen de betaalde verzekeringspremie door bedrijven op uw bedrijventerrein en het bedrag dat Interpolis aan schade heeft uitgekeerd is zeer gunstig. Over het jaar 2019 was dit resultaat € 3.920,64. Over 2020 is dit bedrag zelfs nog hoger namelijk : € 4.098,49.

SAMENWERKEN aan een veilig bedrijventerrein blijft belangrijk nu en in de toekomst !

Bent u nog niet als ondernemer op Roerstreek verzekerd bij Interpolis? Weet dan dat u:

  • mee profiteert aan deze collectieve beveiliging waarbij u tot 15% korting op hun zakelijke verzekeringen kan krijgen
  • en hoe meer bedrijven op uw terrein bij Interpolis verzekerd zijn, hoe hoger de resultaatparticipatie kan uitvallen.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze collectiviteit of heeft u vragen wat voor voordelen dit kan hebben voor uw organisatie?
Neem gerust contact op met de verzekeringsspecialisten van de Rabobank in Limburg. Zij zijn telefonisch bereikbaar op  045 5334030 of per mail Verzekeren.Kring.LIM@rabobank.nl. Zij maken graag een afspraak met u om te bespreken hoe ook u goed verzekerd kunt zijn én gebruik kunt maken van het collectief.