29.03.22 DATA PRIVACYWEEK – 4 t/m 9 april 2022

29 March 2022

In deze week willen CA+ gecertificeerde bedrijven voor archief, data en productvernietiging, zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat privacygevoelig materiaal niet in de oudpapierbak of de electronicacontainer thuis hoort. Ga hier zorgvuldig mee om en voorkom datalekken, is de boodschap.

Op 7 april a.s. kan iedereen kosteloos vertrouwelijk materiaal in Roermond inleveren bij een professionele datavernietiger. Naast particulieren worden ook bedrijven en organisaties aangespoord de bescherming van persoonsgegevens te verbeteren.

Vertrouwelijke documenten veilig laten verwerken?

Wanneer: Op 7 april a.s.
Voor wie: Voor alle bedrijven en particulieren
Waar: PreZero
Adres: Produktieweg 4 6045 JC, 6405 JC Roermond (Roerstreek)
Kosten: GRATIS
Meer informatie (materialen) en openingstijdenwww.dataprivacyweek.nl

PreZero garandeert een veilige en duurzame vernietiging van uw papier.

Extra info
Zeker door het vele thuiswerken is dat volgens de initiatiefnemers geen overbodige luxe. Het risico op datalekken is daardoor stukken groter. Document met vertrouwelijke gegevens zijn vaker in ons privébezit. Denk aan een belangrijk document dat we uitprinten om het net iets beter te kunnen lezen. We printen minder, maar wat we printen is vermoedelijk veel vertrouwelijker. Of een zakelijk documentje dat we op de privé laptop of andere datadragers opslaan, omdat dit zo uitkomt. Het gebeurt vaker dan je denkt.