26.10.20 ROCKWOOL draagt cheque over aan de Vincentiusvereniging

2 November 2020

Op 26 oktober droeg ROCKWOOL een cheque van € 5000,- over aan de Vincentiusvereniging. Met deze donatie brengt de Roermondse steenwolfabrikant de realisatie van de kerstactie een stuk dichterbij.

De 1100 medewerkers werden in de gelegenheid gesteld af te zien van hun kerstpakket dit jaar ten gunste van de minima in Roermond. Dat leverde een mooi bedrag op, dat het management van ROCKWOOL naar boven afrondde. Voorzitter Spapens en Penningmeester mw. Op de Ven waren blij verrast met de hoge opbrengst. Met die donatie kan Vincentius tussen de 175 en 200 gezinnen met een minimum inkomen rond de kerst van supermarktcadeaubonnen voorzien.
Vincentius miste door corona haar inkomsten uit de kringloopwinkel. Ze deed met succes een beroep op ROCKWOOL om toch minima op het eind van het jaar zonder stress van een kar boodschappen te kunnen voorzien.

HR Directeur dhr. H. Ter-Linde, mw. C. Schippers van de Personeelsvereniging en Financieel Directeur dhr. D. Snellenberg (bovenste rij) vlak na de overdracht van de cheque aan de heer K. Spapens en mw. E. Op de Ven van de Vincentiusvereniging.

Bron: https://roermond.nieuws.nl/het-laatste-nieuws/122049/rockwool-helpt-vincentius/