26.04.22 Matchmaking festival Zuyd Hogeschool ‘Ontmoet je toekomst’ 

26 April 2022

Zuyd Hogeschool zoekt op woensdag 11 mei a.s. grotere bedrijven in de regio Roermond eo die meerdere disciplines in hun organisaties hebben ten behoeve van een stage, bijbaan of startersbaan voor haar studenten.

Geinteresseerd? Zie voor meer info matchmaking festival ‘ontmoet je toekomst’ 

  • Wanneer:            11 mei 2022
  • Waar:                   het buitenterrein van Zuyd op Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen
  • Tijd:                      13.30 – 20.00 uur

 

Dit is de informatie :

Het programma
‘Ontmoet je Toekomst’ is een festival; dus nee, er zijn geen statafels met daarachter bedrijven. Maar wel een viertal grote paviljoens waar studenten en bedrijven elkaar ontmoeten. Die ontmoetingen organiseren we via de volgende activiteiten.

–          De Businesswalk

o   Op de businesswalk krijgt elk deelnemend bedrijf 3 minuten de tijd zich te presenteren. Wat doet u, wat zoekt u en waarom is het interessant om naar u te komen;
o   Aansluitend op de presentatie kunnen studenten u benaderen om een date af te spreken;
o   U kunt zich hiervoor alleen vooraf aanmelden, let op: vol is vol.

–          Table Talks

o   Elk uur organiseren we speeddate-events waaraan steeds 12 studenten en 12 bedrijven kunnen deelnemen;
o   Iedereen heeft 2 minuten tijd om zich voor te stellen aan elkaar en indien er een ‘klik’ is, businesscards uit te wisselen en een date af te spreken;
o   U kunt zich hiervoor alleen vooraf aanmelden, let op: vol is vol.

–          Talking Dinners

o   Samen een hapje eten of een drankje doen? Foodtrucks, de mocktailbar, de biertap, allemaal plekken waar je met elkaar kennis kunt maken;
o   Als deelnemend bedrijf krijgt u Zuydcoins waarmee u de student waarmee u in gesprek gaat, kunt trakteren.

–          Match & Meet

o   Studenten kunnen voorafgaand aan 11 mei online dates plannen. Zodra een student dat heeft gedaan met uw bedrijf, ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. Uw dates kunt u terug vinden in uw persoonlijke agenda;
o   Elk deelnemend bedrijf is vanaf 12 april zichtbaar op www.careerservices.zuyd.nl

–          Afterparty

o   Geen festival zonder muziek, de middag sluiten we af met muziek, lekkere hapjes en een drankje. Ook dit biedt u volop de gelegenheid om informeel kennis te maken.

De studenten en bedrijven zullen herkenbaar zijn aan de verschillende kleuren van de naambadges. Op een groot scherm zal steeds aangekondigd worden waar welke activiteit plaatsvindt.
Via persoonlijke mails worden studenten en bedrijven geïnformeerd als er voorafgaand aan 11 mei al dates gepland worden.
De activiteiten starten om 14.00 uur, maar u bent vanaf 13.30 uur van harte welkom.

Kosten
Kosten voor bedrijfsdeelname bedragen 395 euro excl. btw. Als deelnemend bedrijf krijgt volop de gelegenheid om in contact te komen met studenten van Zuyd.
Daarnaast kunt u extra exposure generen als u meedoet aan De Businesswalk en/of Table Talks. Let wel op, voor deze activiteit geldt: vol is vol.
Bovendien krijgt u Zuydcoins waarmee u studenten kunt trakteren als u vindt dat die student met u op serieuze wijze is komen daten.
Per deelnemend bedrijf zijn maximaal 2 medewerkers welkom.
Let op: Attributen zijn niet welkom, dus geen vlaggen, posters, achterwanden, etc.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 12 april via het gele blokje op www.careerservices.zuyd.nl.
Zodra we uw aanmelding hebben verwerkt, ontvangt u een bevestiging van deelname. Met uw aanmelding verplicht u zich tot het voldoen van de factuur. Die ontvangt u van ons op een later moment. We hebben op deze eerste ‘live’ editie plek voor circa 100 bedrijven en helaas vol is vol.

Extra aandacht voor uw bedrijf
We brengen uw bedrijf graag nog eens extra onder de aandacht van studenten op onze Instagram. Als u ons ‘tagt’ via zuyd_hogeschool, zorgen we ervoor dat u een plekje krijgt in onze instastory’s.

Nog even dit
Onze studenten willen graag met u kennis maken. De studenten komen vanuit alle mogelijke opleidingen. Beschouw elk van hen vooral als een vat talent: jongens en meiden die veel in hun mars hebben, flexibel zijn, nieuwsgierig zijn en willen leren. Laat u vanuit dat perspectief verrassen. Bent u na dit festival toch nog op zoek naar die ene specialist: plaats dan uw advertentie op ons platform.

Informatie?
Heeft u vragen, neem dan contact op met Vivianne Baart of John Roex via 088 – 9893 000 of stuur uw vraag per mail naar: kic@zuyd.nl