25.10.21 Uitnodiging Ondernemerscafé “work-Life balance” 17 november ’21

25 October 2021

Uitnodiging voor live ONDERNEMERSCAFÉ
Woensdag 17 november 2021
16.00 – 19.00 uur
ECI Roermond  / Mr. Sammi

Over dit evenement

Work-life balance. Een veel besproken onderwerp en een doel van velen. Het creëren van de gezonde balans in ons werk en privé leven. Maar hoe krijgen we dit voor elkaar? Of je nou werknemer of ondernemer bent: het vinden van de juiste work-life balance (oftewel ‘werk-privébalans’ in het Nederlands) blijkt erg lastig in de tijd waar we nu in leven. We combineren alles en nemen werk tegenwoordig zelfs mee naar huis.

SPREKERS

PAUL JOOSTEN

‘Werk en Privé zijn geen tegengestelde krachten.’ zegt Paul Joosten, eigenaar van Move adviespraktijk voor mens en organisatie. ‘Balans is de verkeerde analogie. We zijn thuis dezelfde persoon als op het werk – we dragen alleen andere kleren en zitten aan een andere tafel. Het is allemaal één leven. Laten we dat leven evenwichtig leven. En dat begint bij balans in jezelf.’

Balans tussen werk en privé of balans als mens, welke van deze 2 streef jij na?  Wat probeer je dan eigenlijk met elkaar in balans te brengen? Laat je inspireren door de aansprekende voorbeelden en tips die Paul tijdens deze sessie zal delen.

INGRID VAN SLOUN

Nu de steunmaatregelen voor corona afgebouwd worden, vragen veel kleine ondernemers zich af: krijg ik genoeg opdrachten, hoe krijg ik de klanten weer naar mijn zaak getrokken?

Ingrid van Sloun, ondernemer in hart en nieren, helpt al jaren eigenaren van bedrijven die soms ’s nachts wakker liggen of ze voldoende opdrachten of klanten binnen zullen halen. Een paar weken geleden verscheen haar boek ‘Proactief verkopen met peper in je reet’, een boek dat stap voor stap uitlegt hoe je proactief klanten naar je toe trekt, gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring in het vak.

Ze weet ook als geen ander hoe belangrijk het is om een goede work/life balance te hebben. Stilstaan om een goed plan op te stellen geeft rust. Het opstellen van een goed plan, een goede stip op de horizon maakt dat je weet wat je dagelijk moet doen om je ambities te behalen. Zo kun je je werk beter indelen omdat je weet wat je moet doen om je doelstellingen te halen. Zodat je ook echt rust hebt in je vrije tijd en niet steeds bezig bent met zorgen rondom nieuwe opdrachten of klanten. Ingrid is geboren boven de toonbank van een drogisterij en sinds haar 12de bezig met verkopen. Graag deelt ze met jullie haar ervaringen en geeft ze tips rondom werken aan je ambitie en voldoende tijd voor jezelf en je gezin.

Auto en Parkeren

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de cultuurfabriek vind je een aantal parkeergelegenheden:

  • Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis)
  • Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 min. lopen),
  • Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Openbaar vervoer

Vanaf het station van Roermond is het ongeveer een kwartier lopen naar de ECI cultuurfabriek. Het is ook mogelijk om de bus te pakken. Vanaf station Roermond kun je Arriva Stadsbus 1 richting Herten nemen tot de bushalte Bisschop Lindanussingel. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de ECI cultuurfabriek.

MELD JE HIER AAN.