25.01.22 Even voorstellen – Jorg Massy

25 January 2022

Sinds januari 2022 heeft Merum er een nieuw bestuurslid bij.
Maak kennis met Jorg Massy!

Mijn naam is Jorg Massy, 36 jaar en woon samen met Louke en onze twee dochters Julie (6) en Babette (4) in Herten.

Na mijn studie fiscaal recht in Maastricht ben ik in 2008 als belastingadviseur begonnen bij Koenen en Co. Ik ben gestart vanuit ons kantoor in Venlo en sinds 2021 ben ik werkzaam in ons nieuwe pand in Herten. Binnen Koenen en Co houd ik mij bezig met advisering van mkb- en familiebedrijven, bedrijfsovernames en bedrijfsopvolgingen en ben als adviseur betrokken bij enkele telerscoöperaties.

Na het werk speel ik graag een potje voetbal met mijn vrienden bij Oranje Blauw’15 (35+ elftal) en speel tuba bij de Koninklijke Harmonie van Roermond.

Ik ben 10 jaar bestuurslid geweest van PSV’35 en na de fusie van Oranje Blauw’15. Daarnaast ben ik lid geweest van de RvC van Stichting Emmaus Perspectief (instantie die daklozen opvangt in Swalmen). Thans ben ik bestuurslid van de Koninklijke Harmonie van Roermond en participeer in de Stichting Samenwerkende Roermondse Muziekgezelschappen.

Ik zet mijn kennis, expertise en netwerk graag in voor BIZ Merum.