22.10.04 Studenten ontmoeten tijdens het online carrière-event van Zuyd Hogeschool!

4 October 2022

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

Op zoek naar jong talent? Dan nodigen wij u van harte uit voor het online carrière-event:
Ontmoet je Toekomst van Zuyd Hogeschool! Dit event vindt plaats van 7 tot en met 11 november.

Ontmoet je Toekomst is het event waar u online met studenten van Zuyd kunt kennismaken in 1-op-1-gesprekken. Binnen een kwartier weet u of u wel of niet nader wilt kennis maken met elkaar. Is dat zo, dan maken u en de student een vervolgafspraak. Op deze manier kunt u efficiënt kennismaken met studenten voor een stage, vacature et cetera. Als een student belangstelling heeft, boekt hij/zij een speeddate met u. De opleidingen die dit keer deelnemen treft u hier aan.
U kunt zich tot en met 6 november aanmelden.

Voor elke speeddate is steeds 15 minuten gereserveerd, een zgn. tijdslot. Studenten kunnen zich aanmelden van 17 oktober tot en met 24 uur voor het aangeboden tijdslot. Dus ook nog gedurende het event zelf! Zodra een student zich voor uw bedrijf aanmeldt, ontvangt u hierover informatie in uw persoonlijke agenda.

De krapte op de arbeidsmarkt heeft ook effect op onze studenten. We kunnen niet garanderen dat de student voor een speeddate met uw bedrijf kiest. Omdat we het wel heel belangrijk vinden dat studenten zoveel mogelijk kennismaken met bedrijven in de regio, organiseren we twee keer per jaar een carrière-event, dit kan online of ‘live’ zijn. Wij zullen u weer via de Zuyd Unlimited Flits informeren. Indien u nog niet persoonlijk op onze Zuyd Unlimited Flits bent geabonneerd, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de link onderaan deze Flits.

Dit bericht wordt via verschillende kanalen gecommuniceerd, dit kan de reden zijn, dat u dit bericht meer dan een keer ontvangt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Kennis- en Informatiecentrum van Zuyd Hogeschool, via kic@zuyd.nl of via 088-989 30 00.

Inschrijven kan vanaf nu! Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.