03.06.21 Online Event 22 juni – Het nieuwe netwerken; het (digitaal) vinden en binden van je klant

3 June 2021

Een goed netwerk is belangrijk, ook tijdens – en na – de coronacrisis. Maar hoe onderhoud je jouw netwerk als je mensen niet fysiek kunt zien?

Lees hier de volledige brochure en meld je aan!

Netwerken heeft veel voordelen die cruciaal kunnen zijn voor jouw succes als ondernemer. Zo ook het online netwerken. Je creëert en onderhoudt je eigen gemeenschap van ondernemers die elkaar helpen, inspireren en business voor elkaar genereren. Lijkt lastig, gezien je geen fysieke ontmoetingen meer hebt, waarbij je elkaar in de ogen kunt aankijken. Maar als je weet met welk doel je contact zoekt, dan hoeft ook het online netwerken zijn effectiviteit niet te verliezen.

Ontvang een gratis borrelplank bij aanmelding

Netwerken kan niet zonder een heerlijke borrel! En die bieden wij je gratis aan!
Meld je direct aan via deze link, jouw bevestiging van aanmelding is tevens jouw voucher voor een gratis borrelplank aangeboden door het online ondernemerscafé. De borrelplank kan opgehaald worden op 22 juni klaar tussen 16.00 – 19.00 uur.

Starring:

Paul Cremers, creative director van Appart (bekroond met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond 2021) vertelt u alles over een goede basis, de voorbereiding en geeft hierbij voldoende tips om zelf toe te passen. Hij zit in het 8ste jaar van zijn eigen onderneming en heeft hierdoor al veel ervaringen opgedaan die hij graag met u deelt. Paul wordt tijdens dit ondernemerscafé uitgedaagd door Roel de Vogel, deze eigenzinnige innovatieve eigenaar van Mr. Bird ink gallery.

Hosts:

Marianne Driessen – Starten in Roermond & Wilbert Reijnen, accountmanager bedrijven – Rabobank

Het ondernemerscafé wordt live uitgezonden vanuit Escobar Roermond via MS Teams – Live event;
22 juni om 19.00 uur.