22.05.23 Unieke kans voor voordelig glasvezel op de bedrijventerreinen: aanmelden kan nog tot 4 juni!

23 May 2022

DELTA Fiber Netwerk voert op dit moment campagne op verschillende bedrijventerreinen in Zuid-Limburg om glasvezel aan te leggen. Zo ook op de bedrijventerreinen Rekoutweg, Randwyck Zuid, Retailpark Gronsveld, Bt Gronsveld en Bedrijvenpark Maastricht-Zuid. Ondernemers kunnen zich tot 4 juni aanmelden bij een van de deelnemende regionaal of landelijke telecomaanbieders. Meldt minimaal 25% van de ondernemers zich aan? Dan zal DELTA Fiber Netwerk glasvezel aanleggen.

Steeds meer ondernemers maken gebruik van de cloud en wisselen steeds grotere bestanden uit. Daarom is een goede connectiviteit van groot belang voor nu en in de toekomst. De huidige technieken (coax en koper) hebben beperkte capaciteit. De koperinfrastructuur wordt op termijn volledig uitgefaseerd. Glasvezeltechniek met haar enorme capaciteit is daarentegen toekomstbestendig. Daarnaast betaal je voor een glasvezelabonnement vaak niet veel meer je huidige abonnement.

Het initiatief is een unieke kans om de infrastructuur van de bedrijventerreinen te verbeteren. Lees meer over het initiatief en bij welke telecomaanbieders je je kunt aanmelden op: gavoorglasvezel.nl/zuid-limburg.