21.02.22 UITNODIGING Ontbijtsessie Arbeid & Innovatie | Numidia BV

21 February 2022

Datum: Vrijdag 4 maart 2022
Tijdstip: 08.00 – 10.00 uur
Locatie: Numidia B.V. Boven de Wolfskuil 6 6049 LZ Herten


Innovatie draagt op veel manieren bij aan het oplossen van personeelstekort

Beste ondernemer,

Keyport, de gemeente Roermond én Parkmanagement Midden-Limburg organiseren samen weer een ontbijtsessie-reeks voor de ondernemers van de bedrijventerreinen in Roermond e.o. en Roerdalen.

Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema is deze keer arbeidsmarkt en innovatie. Welke uitdagingen zijn er? En hoe spelen we daarop in?

Wat gaan we doen?
Dit ondernemersontbijt is informatief én interactief. Keyport vertelt over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. Wij horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we daarmee ook aan de slag kunnen. We zijn die ochtend te gast bij Numidia. Als portefeuillehouder economie heet ik u van harte welkom. Koffie, thee en broodjes staan klaar!

Praktische info:

Deelname is gratis, meld u aan via de uitnodiging in uw mailbox. Er is plek voor 25 deelnemers! VOL = VOL.
Geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op.

Over Numidia, een jonge en succesvolle onderneming op bedrijventerrein Merum
Managing Director Han van Hagen geeft een inspirerend inkijkje in hun succesverhaal. Numidia is een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde zuivelketen. Daarnaast zijn ze in 2021 geselecteerd tot een van de BestWorkplaces in Nederland. Wat is hun aanpak in employer branding en het binden en boeien van jong talent? Op 4 maart meer! Nu al nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de video.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Ze zijn gericht op het initiëren van concrete oplossingen voor de uitdagingen van ondernemers.
Alvast kennismaken? Bekijk hier Keyport in 1,5 minuut.

Wat doet Keyport, de Gemeente en Parkmanagement Midden Limburg nog meer aan de uitdagingen op de regionale arbeidsmarkt?

Later dit voorjaar organiseren we een ontbijtsessie bij zowel Simons Halal Food als bij Apt Extrusions BV op bedrijventerrein Roerstreek. Meer info volgt.

Tot ziens op 4 maart bij Numidia BV!