19.05.21 Even voorstellen – Leon Janssen

19 May 2021

Sinds januari 2021 heeft Merum er een nieuw bestuurslid bij.
Maak kennis met Leon Janssen!

Ik ben Leon Janssen (59 jaar), getrouwd en vader van twee dochters en inmiddels opa van drie kleinkinderen.

Ik ben sinds vijf  jaar eigenaar van Het Uitzendbureau Midden-Limburg (in een franchiseconstructie van een landelijk opererende arbeidsbemiddelingsorganisatie, De Flexibility Groep). De zaken gaan prima. Veel mensen zijn aan het werk bij met name MKB-bedrijven. Voorheen heb ik bij de overheid (provincie/gemeente) gewerkt.

Sinds anderhalf jaar heb ik, samen met een collega, een kantoor in het Businesscentrum  (BC) Roerpoort, gevestigd op het bedrijventerrein Merum.

Ik ben al eerder bekend met Parkmanagement en een Bedrijven InvesteringsZone. In 2013/2014 ben ik parkmanager geweest van de Sportzone Limburg in Sittard (bij het Fortuna stadion). Ik heb destijds ook de opleiding Parkmanagement afgerond.

Ik lever graag mijn bijdrage en expertise aan het BIZ-bestuur omdat ik kansen zie voor iedere ondernemer/bedrijf afzonderlijk als je gezamenlijk optrekt en naar buiten treedt. Opkomen voor een gelikt bedrijventerrein maar bijvoorbeeld ook collega-bedrijven via jouw netwerk ondersteunen en in de markt zetten. Met name in communicatie en netwerken zie ik nog veel kansen.