18.11.21 UITNODIGING: SIM Nieuwjaarsborrel | 20.01.22

18 November 2021

Datum: Donderdag 20 januari 2022
Tijdstip: 17:00 – 19:30 uur
Locatie: SOFA Maastricht, Hoge Weerd 6 6229 AM Maastricht

 

Beste SIM-lid,

De SIM verbindt. Zelfs nu we meer aan huis gebonden zijn. Deze tijd vraagt om omdenken. Belemmeringen leiden vaak juist tot innovatie. En hoe innoverend wij ondernemers zijn, is wel gebleken. We schakelen snel, denken in oplossingen en kijken altijd vooruit.

Graag willen we met u samen ook even terugkijken. Terugkijken naar dit ontzettend turbulente jaar met veel hobbels, maar ook heel veel mooie momenten. Waar we elkaar in onze kracht zetten en zien. Én vooruitblikken. Wat gaan we met z’n allen beleven en wat kunnen we van elkaar verwachten in 2022?

Vooral willen we proosten op een nieuw jaar. Een jaar vol kansen en mogelijkheden. Wij wensen u dan ook alvast hele mooie feestdagen met familie en vrienden en hopen u op donderdag 20 januari te mogen ontmoeten om samen te toosten op een succesvol en vooral gezond 2022!


Ter info:

Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. De bijeenkomst is gratis.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Aanmelden kan via dit formulier. Bent u toch verhinderd? Geef dan uw afmelding aan ons door voor 13 januari 2022.

Belangrijk: de huidige maatregelen en COVID-19 omstandigheden (november 2021) laten het niet toe om evenementen te organiseren. Wij hopen dat we in januari 2022 met minder maatregelen te maken hebben, waardoor we de nieuwjaarsborrel kunnen laten doorgaan. Wanneer het coronatoegangsbewijs ook nog geldt voor toegang, wordt u hier op gecontroleerd. U ontvangt tijdig bericht van ons als het evenement niet kan doorgaan!