17.05.21 SIM Themabijeenkomst Vitale Medewerkers & KICK OFF SIM Stappenchallenge

19 April 2021

SIM Themabijeenkomst Vitale Medewerkers & KICK OFF Stappenchallenge
17 mei 11.00 – 12.00 uur 

We werken met z’n allen steeds harder, in veelal zittende beroepen. Tel daar thuiswerken in de Corona crisis bij op en dan weet je dat er werk aan de winkel is op het gebied van bewegen en vitaliteit. Hoe geef je als organisatie aandacht aan vitaliteit op de werkvloer?

Niek Reijmer van Seppworks heeft hier meer dan tien jaar ervaring in. Hij neemt u online mee in zijn ervaring, best practices en do’s and dont’s. Doe mee en ervaar ook zelf de kracht van bewegen.

KICK OFF SIM Stappenchallenge
Omdat vitaliteit een steeds belangrijker thema wordt, dagen we u uit om samen met ons mee te doen aan de SIM Stappenchallenge. Aansluitend aan deze bijeenkomst vindt hiervan de KICK OFF plaats. Juist in deze tijd is voldoende lichaamsbeweging van groot belang om het virus tegen te gaan. De stappenchallenge maakt bewegen leuk, laat mensen eenvoudig meer bewegen én creëert een gezonde competitie tussen collega’s onderling. Welk bedrijf mag zich straks het meest vitale bedrijf van de SIM noemen? Ga de strijd aan met andere bedrijven door gemiddeld zoveel mogelijk stappen te zetten. De stappenchallenge loopt van 1 juni t/m 30 juni 2021. Vrijdag 9 juli vindt een speciale uitreiking plaats!

Wilt u zich inschrijven? Stuur ons een mail!