12.10.21 Introductiebijeenkomst Circulair Water Beatrixhaven

12 October 2021

In een informatiesessie voor bedrijven van het bedrijventerrein de Beatrixhaven, hebben WML, WBL, Evilim Industriewater, Parkmanagement en het LWV een aanpak gepresenteerd, zodat bedrijven beter inzicht krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen op het gebied van circulair water. Een analyse van het huidige waterverbruik is nodig om inzichtelijk te krijgen waar er winst valt te behalen binnen het bedrijf zelf en om aan te tonen of er samenwerkingen mogelijk zijn met andere bedrijven op het bedrijventerrein op het gebied van circulair water. Zo zijn er al diverse succesvolle businesscases opgezet bij andere bedrijven waar aangetoond wordt dat verduurzamen niet duur hoeft te zijn en zelfs geld kan worden bespaard.

Bedrijvenpark de Beatrixhaven in Maastricht is naast Spikweien in Venlo en Willem Alexander in Roermond een van de drie bedrijventerreinen in Limburg waar deze pilot zal gaan draaien.

Wilt u de presentatie ontvangen? Stuur ons dan een mail.
Wilt u ook inzicht in uw watergebruik en wilt u meewerken aan dit initiatief om de samenwerking op te zoeken op het bedrijventerrein wat betreft circulair water? Neemt u dan contact met ons op.