09.09.10 Koffie-inloop Roerstreek & Roerdalen bij PreZero

13 September 2021

Verder denken voor een duurzaam morgen! Dè slogan van PreZero (voorheen Suez).

Op donderdagochtend 08.00 uur waren een 20-tal ondernemers van Roerstreek en Roerdalen deze keer te gast bij PreZero op de Produktieweg in Roermond. Aan de hand van een presentatie en rondleiding vertelde PreZero over de verschillende afvalstromen, het upcyclen en recyclen, met welke leuke projecten ze bezig zijn en instanties ze samenwerken. Onze dank gaat uit naar Remi Douwes van PreZero!

Ook benoemde de BIZ voorzitter Hubert Neelen de laatste ontwikkelingen op het bedrijventerrein en vertelde projectleider Leon Bastiaans over het belang van afkoppelen van regenwater, de voortgang en reeds behaalde successen in dit subsidieproject Waterrobuuste Roerstreek. Tot slot kwam Nawal Oulad Abdelkrim aan het woord over de opstart van een nieuw businessnetwerk  ‘Businessleads’ in Roermond.

SAMEN elkaar vinden en informeren = 👍

Maandelijks verzorgt het BIZ bestuur Roerstreek/Roerdalen en Parkmanagement de koffie-inlopen op het bedrijventerrein voor haar ondernemers waar wij iedere keer bij een andere ondernemer starten met een kop ☕️ (en croissant).

Tot de volgende bijeenkomst in oktober! Wilt u meer informatie? Mail ons!