09.03.22 Informatieavond evaluatie hoogwater juli 2021

9 March 2022

Graag nodigen wij u uit voor een informatieavond over de evaluatie van het hoogwater van juli 2021.

Wat kunt u verwachten

In de afgelopen periode hebben de Veiligheidsregio Limburg-Noord, het Waterschap Limburg, Rijkswaterstaat en de gemeente Roermond hun aanpak van de hoogwatercrisis van afgelopen zomer geëvalueerd. Tijdens deze informatieavond voor de inwoners van Roermond wordt een toelichting gegeven op de belangrijkste conclusies uit de evaluaties. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het verloop van de hoogwatercrisis. De voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord, de burgemeester van Roermond en vertegenwoordigers van het Waterschap Limburg en Rijkswaterstaat, zijn op die avond aanwezig.

Datum en tijd

De informatieavond vindt plaats op maandag 21 maart 2022 om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur ontvangst met koffie en thee) in Het Forum (Elmpterweg 50) in Roermond.

Inschrijven

Om inzicht te krijgen in hoeveel mensen tijdens de avond aanwezig zullen zijn, vragen wij u om u aan te melden door een e-mail te sturen naar kabinet@roermond.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 maart 2022. Wij volgen de op dat moment geldende coronamaatregelen. Indien deze worden aangescherpt zullen wij u hierover informeren.

Vragen?

Via het e-mailadres kabinet@roermond.nl kunt u ook nu al een vraag stellen. Deze vragen worden betrokken bij de voorbereiding op deze informatieavond.