07.06.21 Terugblik Informatiebijeenkomst Energielabel C

7 June 2021

Vanochtend heeft de themabijeenkomst Energielabel-C plaats gevonden. Tijdens dit webinar hebben specialisten van het RVO, RUD en BReS de deelnemers geïnformeerd over de Energielabel-C verplichting die per 1 januari 2023 van kracht gaat.

Kantoren die per deze datum geen energielabel hebben of niet voldoen aan minimaal Energielabel-C kunnen bij inspectie per direct gesloten worden. Zorg er dus voor dat je tijdig een energielabel aanvraagt en bij minder dan energielabel-C de nodige maatregelen treft.

De huidige schatting is dat 65.000 kantoren moeten voldoen aan energielabel-C. Hiervan heeft 12% label-D of slechter en 50% heeft nog geen energielabel. De inschatting is dat 60% van de kantoren nu gewoon in aanmerking komt voor energielabel-C.

Wacht niet te lang! Het gros van de ondernemers zal dit voor zich uitschuiven en uiteindelijk moeten enorm veel bedrijven tegelijk een energielabel aanvragen terwijl er maar een beperkt aantal E-adviseurs beschikbaar zijn.

Wil je controleren of je in actie moet komen? Doorloop dan de beslisboom op de website van RVO.

Zoom opname + presentatiesheets
Was u verhinderd en wilt u de bijeenkomst terugkijken, dan kan dat via deze link.
Download hier de presentatiesheets: Presentatiesheets & Adviseurs energielabel.
Zijn de links verlopen, stuur dan een mail.

Voucher
Maak kans op een E-adviseur-voucher t.w.v. maximaal € 750! Lees hier de voorwaarden.

Consultatiegesprek 17 juni 15.00 – 17.00 uur
Wenst u meer informatie in een 1-op-1 gesprek met RUD en een E-adviseur? Neem dan voor 17 juni contact op om u aan te melden. Stuur een mail naar jaap.rieter@zuid-limburg-bereikbaar.nl of lola.simons@zuid-limburg-bereikbaar.nl en vraag een gesprek aan!

Ook voor verdere vragen kunt u terecht bij de bovenstaande contactpersonen.