07.05.2020 Ontmoet je Toekomst – 1e online editie speeddate-event van Zuyd Hogeschool

7 May 2020

Cruyff wist het al: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’. De huidige tijd dwingt tot een andere kijk op zaken: is mijn huidige businessmodel houdbaar, wat vinden mijn klanten nu belangrijk, wie zijn mijn nieuwe samenwerkingspartners, hoe digitaliseer ik mijn processen? Kortom vragen waarover u zult nadenken en waarbij wij u kunnen helpen.

Daarvoor organiseren we in de week van 25 mei het eerste online speeddate-event. Een week lang kunt u studenten van Zuyd ontmoeten. Studenten die voor u aan de slag kunnen om de antwoorden te vinden op uw vragen. Als (afstudeer)stagiairs of nieuwe (tijdelijke) medewerker.

Hoe doet u mee?
In de week van 25 mei kunt u elke ochtend of middag, met onze studenten in gesprek. Online! In een 1-op-1 gesprek. Elk gesprek duurt maximaal 15 minuten. Vervolgens bepaalt u in onderling overleg of de ontmoeting leidt tot een tweede gesprek.

Als u mee wilt doen, bent u minimaal 2 dagdelen beschikbaar. U bepaalt met welk videoprogramma u de student online uitnodigt en stuurt ons de link. Wij zorgen ervoor dat de link beschikbaar is voor de student(en) die inschrijven op uw sessie. Voor elke sessie plannen we 15 minuten, de gesprekspartners houden zelf de tijd in de gaten.

Meld u aan!
Vanaf 6 mei kunt u zich aanmelden via www.careerservices.zuyd.nl

Zodra uw aanmelding bij ons binnen is, zetten we uw aanbod open voor studenten. Zij kunnen zich vanaf 12 mei aanmelden. Zodra een student zich voor een van uw sessies heeft aangemeld, krijgt u hierover een emailbericht.

Heeft u vragen, bel of mail ons dan via: 088-9893 000 of kic@zuyd.nl

Hoe de toekomst er ook uit  zal zien: hij komt, dus maak er het beste van.