07.03.22 UITNODIGING SIM Themabijeenkomst Beter Scoren: In het Oog van Google

7 March 2022

Beste SIM-lid,

Het digitale landschap evolueert in een ongezien tempo. Deze trend is niet nieuw en speelt al enkele jaren, maar de coronapandemie heeft dit met vele jaren versneld. Langs de zijlijn toekijken hoe de rest van de wereld vooruitgaat, of blind vertrouwen op het advies van anderen, is geen optie meer. 

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een beter zicht op de kansen die dankzij het internet en technologie nu voor het grijpen liggen. Emiel Jans zorgt voor inzichten waar bedrijven echt mee aan de slag kunnen en die u aan het denken zetten. De voorbije 10 jaar heeft Emiel vooral gezien hoe bedrijven en organisaties ter plaatse blijven staan, zodra ze denken dat iets goed werkt. De voorsprong die u vandaag heeft, wordt door de innovators van morgen ingehaald. De kansen die we vandaag hebben dankzij de inzet van moderne technologie zijn enorm.

Herkent u zich in de volgende stellingen?

  • We hebben het zo druk gehad met die crisis, dat onze online inspanningen zijn blijven liggen.
  • Elke keer als we ‘iets’ willen doen online kost het ons handenvol geld.
  • Het wordt steeds moeilijker om nieuwe klanten te bereiken.
  • Ik zie mijn concurrenten steeds meer opduiken online.

Dan is dit seminar iets voor u!

Emiel Jans, oprichter van UP-TO-DATE WebDesign, toont u op een eenvoudige manier wat u vandaag moet weten om nog bij te blijven met de nieuwe verwachtingen van het internet.

Emiel is een zeer inspirerende spreker die u in een interactieve sessie meeneemt in zijn verhaal. Hij leert u dankzij zijn unieke invalshoek anders te kijken naar het online landschap van vandaag en, belangrijker nog, dat van morgen.

Ter info:

Aanmelden kan via dit formulier.
Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. De bijeenkomst is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor diegenen die na afloop willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de coffeecorner van Vaeshartelt. De kosten voor deze lunch bedragen €14,50. Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de lunch.

Mocht u verhinderd zijn, geef dit dan s.v.p. uiterlijk woensdag 30 maart voor 12.00 uur aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 14,50 per persoon.

 

Stel uw vraag! – Collectief SIM
Tijdens de netwerklunch heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan Mark den Hooglander van ons collectief persoonlijke beschermingsmiddelen. Deelnemers van de SIM kunnen door middel van het collectief met Intersafe gebruik maken van een korting op een selectie van het assortiment. Door een samenwerking van Intersafe met Lyreco is er naast het aanbod in PBM ook de mogelijkheid om via het collectief voordelig de juiste werkplekoplossingen voor zowel op kantoor als thuis te realiseren.

Stel uw vraag tijdens de netwerklunch of neem contact op met Mark den Hooglander via +31 6 542 721 30 of M.denHooglander@intersafe.eu.