03.03.22 Ondernemerscafé georganiseerd door Gemeente en Rabobank | ECI 

3 March 2022

UITNODIGING VOOR LIVE ONDERNEMERSCAFÉ
DONDERDAG 10 MAART 2022
16.00 – 19.00 uur
ECI ROERMOND / MR. SAMMI

Work-life balance. Een veel besproken onderwerp en een uitdaging van velen. Het creëren van de gezonde balans in ons werk en privé leven. Maar hoe krijgen we dit voor elkaar? Of je nou werknemer of ondernemer bent: het vinden van de juiste work-life balance (oftewel ‘werk-privébalans’ in het Nederlands) blijkt erg lastig in de tijd waar we nu in leven. We combineren alles en nemen werk tegenwoordig zelfs mee naar huis. Tijdens dit ondernemerscafé nemen de twee sprekers u mee in dit thema en kan je hierover met elkaar én met de sprekers over in gesprek.

PROGRAMMA
16.00 – 16.30 uur: inloop
16.30 uur: opening door Wethouder Angely Waajen-Crins
16.40 uur: presentatie Paul Joosten – ‘Balanceren tussen werk en privé’
& aansluitend interactie met aanwezigen
17.20 uur: presentatie Ingrid van Sloun – ‘Proactief verkopen met peper in je
reet’ & aansluitend interactie met aanwezigen
18.00 – 19.00 uur: netwerkborrel met een verzorgd hapje en drankje

SPREKERS

PAUL JOOSTEN
‘Werk en privé zijn geen tegengestelde krachten.’ zegt Paul Joosten, eigenaar van Move adviespraktijk voor mens en organisatie. ‘Balans is de verkeerde analogie. We zijn thuis dezelfde persoon als op het werk – we dragen alleen andere kleren en zitten aan een andere tafel. Het is allemaal één leven. Laten we dat leven evenwichtig leven. En dat begint bij balans in jezelf.’ Balans tussen werk en privé of balans als mens, welke van deze 2 streef jij na? Wat probeer je dan eigenlijk met elkaar in balans te brengen? Laat je inspireren door de aansprekende voorbeelden en tips die Paul tijdens deze sessie zal delen.

INGRID VAN SLOUN
Ingrid van Sloun, ondernemer in hart en nieren, helpt al jaren eigenaren van bedrijven die soms ’s nachts wakker liggen of ze voldoende opdrachten of klanten binnen zullen halen. Een paar weken geleden verscheen haar boek ‘Proactief verkopen met peper in je reet’.
Ze weet ook als geen ander hoe belangrijk het is om een goede work/life balance te hebben. Het opstellen van een goed plan, een goede stip op de horizon maakt dat je weet wat je dagelijks moet doen om je ambities te behalen. Zo kun je je werk beter indelen omdat je weet wat je moet doen om je doelstellingen te halen. Zodat je ook echt rust hebt in je vrije tijd en niet steeds bezig bent met zorgen rondom nieuwe opdrachten of klanten. Graag deelt ze met jullie haar ervaringen en geeft ze tips rondom werken aan je ambitie en voldoende tijd voor jezelf en je gezin.

Klik hier voor de officiële uitnodiging en om je aan te melden.