03.02.22 SIM Stappenchallenge 2022! Doe jij mee?

7 March 2022

Na een zeer succesvolle eerste editie van de SIM Stappenchallenge nodigen we jullie van harte uit om weer met ons aan de wandel te gaan en een recordaantal stappen te zetten tijdens deze challenge die van start zal gaan op 1 april.

Voldoende lichaamsbeweging is van groot belang voor je gezondheid. We zitten met z’n allen steeds meer achter een scherm en bewegen te weinig. De stappenchallenge maakt bewegen leuk, laat mensen eenvoudig meer bewegen én creëert een gezonde competitie tussen collega’s onderling. Met de stappenchallenge worden deelnemers ingedeeld in het team van de eigen organisatie. Deze teams strijden tegen elkaar door gemiddeld zoveel mogelijk stappen te zetten per team. De stappenchallenge loopt van 1 april t/m 30 april 2022. Maandag 3 mei worden de winnaars in het zonnetje gezet.

Wie wordt het meest vitale bedrijf van de SIM 2022?

 

KICK OFF SIM Stappenchallenge
Dit jaar zetten we de eerste stappen van de challenge graag samen met alle deelnemers. Op vrijdag 1 april nodigen we jullie van harte uit om samen de SIM Stappenchallenge af te trappen door middel van een wandeling die zal starten op bedrijventerrein Bosscherveld. De wandeling start om 08.30 uur en duurt tot 09.30 uur. Tijdens de wandeling zullen we een tussenstop maken bij koffiebranderij Blanche Dael voor een heerlijk kopje koffie of thee TO GO.


Ter info:

Aanmelden kan via deze link. In het aanmeldformulier kun je tevens aangeven of je wilt deelnemen aan de Kick-off wandeling op vrijdag 1 april.

Na aanmelding nemen we contact met je op via de mail. De Stappenchallenge is gratis en wordt geregistreerd via de MoveSpring app, in samenwerking met Seppworks.

Heb je vragen? Stuur ons een mail!

 

Powered bij Arboned