Covid Test Limburg

SIM is een samenwerking gestart met Covid Test Limburg, gelegen op de Beatrixhaven, om medewerkers van bedrijven in en rondom Maastricht snel te kunnen laten testen. SIM-leden ontvangen voordeel voor het laten testen van hun personeel. Door het snel laten testen houden we corona buiten de werkplek!

 

Kosteloos testen bij melding coronaMelder app of corona-achtige klachten
Alle ondernemers kunnen zich kosteloos laten testen*.
*Alleen wanneer je een melding hebt gekregen vanuit de coronaMelder app of corona-achtige klachten/symptomen hebt, kun je je laten testen.

Klachten/symptomen:
Koorts, koude rillingen, hoesten, neusverkoudheid, loopneus, buikpijn, keelpijn, benauwdheid, schorre stem, pijn bij de ademhaling, algehele malaise, vermoeidheid, algehele pijnklachten, migraine, spierpijn, hoofdpijn,
duizeligheid, prikkelbaarheid, pijn aan de ogen, verwardheid, delier, anorexie/verlies van eetlust, diarree, overgeven, misselijkheid, verlies van of verminderde reukzin en smaakzin en/of verschillende huidafwijkingen.

Preventief testen is ook mogelijk
Covid Test Limburg test ook preventief bij bedrijven waar een uitbraak is geweest zodat ze snel weten of er meer besmettingen zijn. Ook gaan ze na of mensen direct in isolatie moeten vanuit het contact dat er geweest is.
Medewerkers kunnen naar de locatie op de Beatrixhaven komen, maar Covid Test Limburg gaat ook bij bedrijven op eigen bedrijfslocatie testen omdat daar vaak alle mensen op een moment aanwezig zijn en het tijdens een dienst of tijdens het werk snel geregeld kan worden.

Deze vorm van preventief testen kost uitsluitend voor SIM-leden € 49,-.

Middels een coupon code, verstrekt door je werkgever, kun je je zelfstandig en vrijwillig komen laten testen als er klachten of symptonen zijn. Op die manier beschermd een werknemer zichzelf, zijn collega’s en, heel belangrijk, zijn gezin!
Ben je werkgever? Vraag het formulier aan via contact@covidtestlimburg.nl om couponcodes te krijgen voor je personeel.

Nog meer extra voordeel voor SIM-leden bij PCR-testen met reiscertificaat
In samenwerking met Covid Test Limburg bieden wij ook een korting aan voor PCR reistesten met certificaat (zowel zakelijk als privé). Als je naar het buitenland gaat voor een zakenreis of vakantie, dan heb je in de meeste gevallen een bewijs nodig dat je negatief bent middels een PCR-test.

Ieder bedrijf kan er zelf gebruik van maken maar mag het ook aanbieden aan zijn medewerkers als een extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Als je weer mag reizen scheelt dat medewerkers tientallen euro’s per persoon.

SIM-leden krijgen 10% korting en betalen €107,- per test.
Vraag het formulier aan via contact@covidtestlimburg.nl om couponcodes te krijgen voor je personeel.