Cloudia Sharing is Multiplying

Cloudia is geboren! Parkmanagement BV heeft in samenwerking met de SIM een uniek inkooptraject afgerond waarbij wij voor onze leden significante inkoopvoordelen behalen op het gebied van Cloud en ICT.

Het doel van dit traject was om Cloud Computing beschikbaar te stellen voor alle leden van Parkmanagement BV/ SIM in een zodanige vorm dat alle voordelen van een Private Cloud geboden worden tegen prijzen die passen binnen zowel grote als kleine bedrijven. Met trots kunnen we zeggen dat dit gelukt is! Tijdens de SIM thema bijeenkomst in december 2015 heeft de SIM bekend gemaakt dat TCC The Computer Company is geselecteerd als leverancier voor onze Cloudia.

Binnen Cloudia staan de leden centraal. Vanuit Cloudia kunnen de leden een digitale werkplek afnemen die volledig toegespitst is op hun eigen bedrijf en hun eigen bedrijfsprocessen. U als ondernemer hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw IT-omgeving, dit wordt volledig geregeld vanuit Cloudia. De kracht van Cloudia zit in de maximale flexibiliteit en hoge beschikbaarheid die aan u als ondernemer geboden wordt. Daarnaast is bij de opzet van Cloudia rekening gehouden met alle nieuwe wetgevingen en juridische aspecten rondom AP (Autoriteit Persoonsgegevens). En dit alles tegen zeer concurrerende prijzen! Immers, hoe meer leden deelnemen, hoe lager de prijzen worden voor u als lid.

Binnen de digitale werkplek kunt u alle diensten afnemen die u als ondernemer nodig heeft voor uw bedrijf. Het dienstenportfolio bestaat uit een standaard digitale werkplek waar reeds een groot aantal applicaties in aangeboden worden. Daarnaast heeft u als ondernemer de mogelijkheid om optionele applicaties of diensten af te nemen c.q. zelf in te brengen.

Interesse? Stuur een e-mail naar: secretariaat@simmaastricht.eu