BHV, EHBO, opleidingen, trainingen en advies

De veiligheid van uw medewerkers en uzelf mag geen vraagstuk zijn, maar moet gewoon goed geregeld zijn. Daar zorgt de CURA Groep samen met u voor. Sinds 1998 is CURA actief op het gebied van BHV en Brandveiligheid en heeft zich doorontwikkeld als strategisch partner op het gebied van bedrijfsnoodorganisaties en BHV.

CURA verzorgt BHV-trainingen, levert BHV- en EHBO-materialen en verzorgt het onderhoud aan veiligheidsvoorzieningen (waaronder brandblussers). De trainingen worden op locatie of op de eigen trainingslocatie in Simpelveld gegeven waar CURA beschikt over innovatieve trainingsfaciliteiten.

Door op te treden als adviseur, trainer en sparringpartner kan CURA er samen met u voor zorgen dat de veiligheid binnen uw bedrijf goed geregeld is.

CURA besteedt voortdurend aandacht aan het doorontwikkelen van haar trainingen en kennis, zodat uw veiligheid nog beter gewaarborgd wordt. De aanwezige kennis delen zij twee keer per jaar tijdens het Kennisplatform Veiligheid. Een evenement waarbij CURA kosteloos hoofden BHV en andere beleidsbepalers binnen het domein BHV en veiligheid de gelegenheid bieden hun kennis te actualiseren, bekend te raken met nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en een netwerk op te bouwen onder gelijkgestemden.

CURA’ s administratieve hart en praktijktrainingscentrum (met een vloeroppervlak van 2.000 m²) bevindt zich in Simpelveld. Daar zijn dagelijks meer dan 30 medewerkers aan het werk om ervoor te zorgen dat alles goed georganiseerd en gefaciliteerd kan worden voor haar klanten.

Sinds 1 november ’16 is de SIM de samenwerking aangegaan met CURA Advies & Training B.V.
Benieuwd welke (financiële) voordelen het nieuwe raamcontract met CURAu kan opleveren?
Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar: secretariaat@simmaastricht.eu