Bedrijventerrein Willem Alexander

In 2019 staat het leveren van een grotere bijdrage aan Duurzaamheid en Circulaire economie centraal voor het bedrijventerrein BIZ Willem Alexander. Hiervoor is een onderzoek uitgevoerd naar het Duurzame en Circulaire karakter van het bedrijventerrein.
Dit is vertaald in een Infographic welk goed inzicht geeft hoe we op weg zijn om één van de meest circulaire bestaande bedrijventerreinen van Nederland te worden. Klik hier voor de infographic (versie 3 okt. 2019)
Bedrijventerrein Willem Alexander is grotendeels opgebouwd uit bedrijven waarvan zowel product als proces meer dan gemiddeld bijdragen aan de ontwikkeling van de opkomende circulaire economie.
Het duurzaamheidgehalte is afgelopen jaren steeds verder gegroeid en wij hebben de ambitie om komende jaren deze transitie onverminderd voort te zetten.

De dynamiek waarin organisaties opereren is vaak complex en de consequenties van ontwikkelingen zijn niet altijd te overzien.
Er zijn in dit kader dan ook 2 belangrijke en essentiële werkgroepen opgericht, Duurzaamheid & Circulariteit en Hoogwaterbescherming.

Wij zijn trots op het resultaat dat tot nu toe is bereikt.
Hiermee onderscheidt bedrijventerrein Willem Alexander zich duidelijk van vele andere bedrijventerreinen in de regio, in Limburg en in Nederland.
Voor de toekomst zijn wij vastberaden verder te verduurzamen.
Graag informeren wij u meer in detail hierover en staan ook open voor uw ideeën en ondersteuning om onze ambitie waar te kunnen maken.

Bestuur BIZ/Bedrijvenvereniging Merum:

Dhr. Hein Timmermans (Timmermans Kantoren), penningmeester
Dhr. Wouter Lap (Smurfit Kappa Roermond Papier), voorlopig voorzitter
Dhr. Hans Kirkels (Kirkels Bedrijfsauto’s), bestuurslid
Dhr. Danny Quax (Strabag), bestuurslid
Dhr. Bjorn Coenen (Living Sequoia), bestuurslid

Mw. Stephanie Voncken, Parkmanager
voncken@pm.lwv.nl
06-51197916