Bedrijventerrein Aviation Valley

Wat te doen in geval van een calamiteit?
Download onze incidentenkaart en verspreid deze binnen uw bedrijf:
Incidentenkaart Maastricht Airport

BIZ:
Ondernemers van Aviation Valley werken samen in de vorm van een BIZ.
Vanaf 1 januari 2022 is er op bedrijventerrein Aviation Valley een BIZ van kracht.

Met de BIZ (bedrijveninvesteringszone) investeren ondernemers samen in de kwaliteit en aantrekkelijkheid van bedrijventerrein Aviation Valley. De gedachte achter een BIZ is dat individuele bedrijven op vele fronten sterker staan als ze structureel samenwerken. Zo is een BIZ een serieuze gesprekspartner voor gemeente, provincie en andere organisaties. Ondernemers bepalen zelf in welke thema’s gezamenlijk wordt geïnvesteerd. Deze activiteiten zijn aanvullend op de kerntaken van gemeente en provincie. De ondernemers betalen hiervoor jaarlijks een bijdrage waarvan de gemeente de heffing en invordering verzorgt.

Het bestuur van de stichting BIZ Aviation Valley bestaat uit voorzitter Ward van de Venne (Venne Electronics), Fons Latour (MAA), Harold Counet (Collins Aerospace). Het bestuur wordt ondersteunt door Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement BV) en Veronique Plusjé (parkmanager) en Iva Meijs (projectmedewerker)

Het bestuur zal een vijfjarenplan opstellen, waarin zij de plannen voor deze periode zullen benoemen en onderbouwen. Onderwerpen waar Aviation Valley mee aan de slag wil gaan, zijn onder andere, duurzaamheid & innovatie, circulariteit, bereikbaarheid & (digitale) infrastructuur en veiligheid.

Mocht u meer informatie willen, kunt u op de website van Aviation Valley kijken: www.aviationvalley.nl

 

 

 


Bestuur ‘Bedrijvenvereniging Aviation Valley’:

Ward van der Venne (Venne Electronics), Voorzitter
Noud Beckers (BeukenEssers), Penningmeester
Noël Luijten (Kreuze Telecommunicatie), Bestuurslid
Marcel Mans (BDO), Bestuurslid
Maurice Schijns (Bas Bouw), Bestuurslid

Parkmanager:
Sonja Demandt
demandt@lwv.nl
06-53166550