Bedrijventerrein Aviation Valley

Wat te doen in geval van een calamiteit?
Download onze incidentenkaart en verspreid deze binnen uw bedrijf:
Incidentenkaart Maastricht Airport

BIZ:
Een aantal bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein Aviation Valley hebben het idee opgevat om meer winst te behalen door intensiever samen te werken. Wij geloven er namelijk in dat een gefaciliteerde en gestructureerde samenwerking leidt tot betere bedrijfsprestaties en een aantrekkelijker vestigingsklimaat voor nieuwe bedrijven.

Om dit te realiseren willen we een community oprichten waarin alle bedrijven deelnemen. Dat is mogelijk door een regeling, genaamd Bedrijfsinvesteringszone (BIZ).
Een BIZ is een collectief van, voor, en door de bedrijven. Zonder free riders, waarvan elk bedrijf profijt heeft. Een BIZ komt tot stand bij voldoende draagvlak onder ondernemers. De planning is dat we na de zomer van 2020 een officiële draagvlakmeting houden.

Op dit moment peilen we graag alleen uw interesse. Daarvoor is een intentieverklaring opgesteld, hiermee kunt u alvast (vrijblijvend) aangeven geïnteresseerd te zijn in dit collectief.
Klik hier voor de intentieverklaring. Uiteraard wordt u later in het traject uitgebreid verder geïnformeerd. Mocht u alvast meer informatie willen, kunt u op de website van Aviation Valley kijken: www.aviationvalley.nl

 

 

 


Bestuur ‘Bedrijvenvereniging Aviation Valley’:

Ward van der Venne (Venne Electronics), Voorzitter
Noud Beckers (BeukenEssers), Penningmeester
Noël Luijten (Kreuze Telecommunicatie), Bestuurslid
Marcel Mans (BDO), Bestuurslid
Maurice Schijns (Bas Bouw), Bestuurslid

Parkmanager:
Sonja Demandt
demandt@lwv.nl
06-53166550